Velkommen til oss

VillvannHils på gjengen vår. Det er vi som er Villvann. Det er vi som har laget oss vårt eget surfeparadis her hjemme i Søndre Land. Ikke det at Trevatn har så mange store bølger akkurat, men det er veldig fint å supe der! Og vi liker det meditative ved å stå på brettet, speide utover vannet og gli sakte fram. Vi liker livsstilen. Den høsten vi flyttet til Søndre Land, tilbrakte vi aller først en måned i Costa Rica. Den måneden har satt dypere spor i oss enn vi hadde forventet. Den lærte oss noe om livet og om tempo, og om at vi egentlig har det aller best sammen når vi har tid til å ligge i hver vår hengekøye og bare være.

Vi flyttet hit på landet for å få lavere utgifter og mer tid sammen, for å gire ned en karusell som hadde begynt å snurre litt for fort for oss. Vi hadde en tanke om å lage oss et godt liv. I et samfunn som jager etter ungdomskilden i lavkarbo-dietter, botox og trening, var vårt bidrag til idémyldringen et forslag om å sette ned tempoet. Vi tror det gir livskvalitet å unne seg de gode opplevelsene i ny og ne. Derfor har vi bestemt oss for å bruke livet vårt på å legge til rette for at alle som vil komme hit skal få nettopp det: Gode opplevelser. Våte opplevelser. Morsomme opplevelser. Spennende opplevelser.

Velkommen til Villvann i Land!